У Міжнародний день сім"ї громада вітала прийомні сім"ї

  • 1053

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

15 травня, в Міжнародний день сім»ї,  фахівці Центру соціальних служб для сім»ї, дітей  та молоді Куликівської селищної ради привітали зі святом прийомні сім»ї громади.

 

Куликівська громада підтримує і шанує свої прийомні сім»ї. Соціальна робота  Центру спрямована на популяризацію створення прийомних сімей, як найкращого середовища для виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Центр проводить пошук, організовує направлення на навчання потенційних прийомних батьків, а також здійснює постійний соціальний супровід вже створених прийомних сімей.

 

Сьогодні у громаді  створені чотири прийомні родини. Це  сім’я Середи Наталії Вікторівни та Олександра Михайловича з Вересочі,  які виховують трьох дітей. До речі, 18 травня виповниться десять років, як функціонує ця прийомна родина.  Прийомна сім’я Козирецьких Світлани Михайлівни та Володимира Миколайовича з Ковчина  виховують  двох дівчаток. Прийомна сім’я Атрощенко Ірини Миколаївни з Авдіївки також виховує двох дітей. «Наймолодша» прийомна сім’я Замули Світлани Володимирівни та Віктора Івановича з Куликівки  стали родиною для маленького Стасика.

 

Від імені Куликівської громади фахівці Центру подякували прийомним батькам за тепло і турботу, з якою вони виховують прийомних дітей, за їх батьківську мудрість і щедру душу.

 

Кожній родині  від селищної ради вручили пам»ятні подарунки.