Випускний бал в Куликівському дитячому садку

  • 623

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

21-22 травня  в  Куликівському дитячому садочку "Ромашка" святкували випускні бали. 

Ошатно вдягнені маленькі  вихованці демонстрували батькам,  працівникам  та гостям закладу свої пісенні, хореографічні, акторські  та інші таланти і вміння, якими оволоділи за роки  навчання у дошкільному закладі.
 

Від Куликівської селищної ради чарівних випускників садочка, батьків та колектив закладу вітала начальник Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту Світлана Масльонка. 
 

Посадовець наголосила, що Нова українська школа вже чекає майбутніх першачків, закликала батьків бути активними і разом з вчителями допомагати своїм дітям розвиватися і досягати перемог.
 

Всі випускники отримали від селищної ради пенали з набором шкільного приладдя. А для розвитку дитячого садка селищна рада найближчим часом придбає проектор з екраном і стільці.

До вітальних слів долучилися помічник-консультант народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець та помічник заступника голови Чернігівської обласної ради Арсена Дідура Катерина Буй. Вони передали  вітання від народних обранців та подарунки випускнивам і закладу.

Директор садочка Ірина Гарбуз привітала випускників та побажала успіхів  у новому шкільному  житті.  

За українською традицією батьки благословили своїх дітей на новий відповідальний період життя -  навчання у школі.