Табір «Деснянка» запрошує на оздоровлення та відпочинок

  • 2166

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Комунальний заклад «Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Деснянка» розташований на березі річки Десна у мальовничому куточку Куликівщини – селі Салтикова Дівиця. На території закладу, що займає близько 5 га, розташовані 2 двоповерхові корпуси та 9 окремих будиночків.

У 2019 році «Деснянка» гостинно відчинить двері для усіх бажаючих оздоровитися та відпочити  з 13 липня. Тривалість змін: 14 днів – відпочинкова, 21 день – оздоровча. Вартість перебування дитини у «Деснянці» у 2019 році становитиме 257 грн. на добу. У таборі, як і щороку, буде забезпечено повноцінне і якісне 5-ти разове харчування. Цього року тут відпочиватимуть близько 80 дітей Куликівщини, а також гості з Чернігова, Новгород-Сіверського, Носівки, Києва.  

Відповідно до Програми оздоровлення та відпочинку дітей Куликівської селищної ради на 2019-2021 роки за рахунок коштів селищного бюджету планується 100% компенсація вартості путівки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій у районі проведення антитерористичної операції. 50 % вартості путівки компенсують для дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи; дітей-інвалідів; дітей, потерпілих від наслідків аварії на ЧАЕС; дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей; дітей, які перебувають на диспансерному обліку; талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних олімпіад та олімпіад в ОТГ, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад, відмінників навчання, лідерів дитячих громадських організацій, а також дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села і селища.

До уваги дітей цікава і різноманітна розважальна програма: спортивні змагання, мистецькі конкурси, ігри, дискотеки, тематичні свята з традиційним Днем Нептуна. Як і щороку, планується робота кількох тематичних загонів: спортивний загін, національно-патріотичного виховання, «мовна школа». Участь у мовній школі допоможе дітям у комфортних умовах відпочинку оволодіти навичками вільного та активного спілкування англійської мовою.

   Для урізноманітнення і покращення якості культурного дозвілля дітей до співпраці залучатимуться фахівці КЗ «Центр культури, дозвілля та творчості» Куликівської селищної ради.

Цьогорічна табірна зміна у "Деснянці" обіцяє бути змістовною і цікавою. А свіже повітря та купання в річці у поєднанні з вітамінізованим харчуванням оздоровлять дітей та подарують їх незабутні враження на цілий рік!

Отож, запрошуємо усіх бажаючих відпочити та оздоровитися

у КЗ ПДЗОВ «Деснянка»!