Адміністративні послуги для громадян стануть ще доступнішими

  • 1500

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В рамках проекту   створення сучасного Центру надання адміністративних послуг по програмі U - LEAD з Європою, який Куликівська ОТГ в числі 212  перспективних громад України виграла минулого року, триває фаза навчання персоналу.

18-19 червня тренер програми U - LEAD з Європою  Віталій Мельник навчав  фахівців Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Куликівської селищної ради та інших відділів і установ, що надають адміністративні послуги громадянам, як покращити якість надання послуг, зробити їх доступнішими та  мобільнішими.

Для зручності громадян у штаті Центру надання адміністративних послуг створені 4 віддалені робочі місця. Відтепер  у Горбовому, Вересочі, Орлівці та Салтиковій Дівиці працюють адміністратори, які  проводимуть прийом документів  на місцях від жителів цих та ближніх сіл,  передавати їх в ЦНАП у Куликівку та відповідно  повертати готові результати заявникам.

На дводенному тренінгу куликівські фахівці вивчали передовий досвід  великих сучасних ЦНАПів. Говорили про роботу мобільних Центрів,  про  перспективи  і можливості надання  ЦНАПом супутніх послуг, таких як послуги соціального захисту,  пенсійного  фонду, видача паспортів, посвідчень водія, реєстрації транспортних засобів тощо. 

Після  повного завершення проекту Куликівська громада матиме сучасний Центр надання адміністративних послуг, який стане зручним  і доступним сервісом для громадян .