Куликівщина святкувала День Конституції України та День молоді

  • 786

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

28 червня в Куликівці святкували День Конституції України та День молоді. Біля Центру культури, дозвілля і творчості селищної ради зібралися жителі і гості селища щоб вшанувати Основний Закон держави, 23-ю річницю якого Україна відзначає цього року.   

Ведучі заходу розповіли про історію українського державотворення від Київської Русі і до нашого часу, про історії українських  Конституцій, про доленосну конституційну ніч 28 червня 1996 року. 

Заступник  селищного голови Володимир Повозник і перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко привітали присутніх з 23-ю річницею Конституції України та Днем молоді. Посадовці закликали пишатися тим, що саме Україна є державою, де народилась одна з перших демократичних Конституцій в Європі, поважати і дотримуватися свого Основного Закону та щоденно працювати над виконанням прописаних у ньому норм і правил.  Від усієї громади подякували воїнам України за  захист миру і конституційного ладу держави.  Куликівській молоді очільники  побажали високих прагнень і цілей, енергії, бажання і натхнення  для їх здійснення.  

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять борців за волю і незалежність та конституційну цілісність України. Серед когорти славних воїнів згадали і своїх земляків - Сергія Парубця з Дрімайлівки та Ігоря Сніжка з Куликівки, що поклали свої життя взимку 2015 року в зоні АТО.

Прикрасили захід своїми вокальними виступами  тріо Вебена, Єва Смаль, учасники гуртка  естрадного співу Центру культури, дозвілля і творчості.

Урочистості продовжидися розважальною програмою для молоді від ВІА "Едельвейс" з Виблів та ВІА "Спектр" з Куликівки.  

Для найменших учасників свята працювали батути, виїзна торгівля іграшками і сувенірами.