В оздоровчому таборі "Деснянка" урочисто відкрили табірну зміну

  • 1971

Урочисте відкриття табірної зміни в "Деснянці", яке відбулося 15 липня, зібрало біля головного корпусу закладу юних відпочивальників, батьків та гостей свята.

Цьогоріч табір приймає на озоровлення та відпочинок173  дітей з Куликівщини, Носівки, Гончарівського, міст Ніжина, Чернігова та Києва. Персонал закладу та працівники Куликівської селищної ради заздалегідь подбали про належну підготовку табору до роботи, про те, щоб відпочивальники почувалися тут комфортно і затишно.Був проведений чималий комплекс робіт по ремонту і благоустрою корпусів і території табору.

Відкрили урочистості виконувач обов"язків директора табору Оксана Орсагош та начальник Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка. Посадовці  побажали усім гарного відпочинку і оздоровлення, веселої і цікавої табірної зміни.

 Кожен загін презентував загалу свій девіз і речівку.

Під супровід Державного Гімну України командири загонів підняли в небо над табором Державний Прапор України. Табірну зміну 2019 року офіційно відкрили.

По завершенні офіційної частини на учасників свята чекав цікавий концерт, підготовлений силами самих відпочивальників. Вони яскраво продемонстрували, що цього літа в "Деснянці" зібралася талановита і креативна юнь. Глядачі концерту отримали справжню естетичну насолоду від сучасних українських пісень, акробатичних етюдів та різноманітних за стилем хореографічних композицій.