Орлівка вітає гостей новим в"їзним знаком

  • 1131

Фото без опису

Фото без опису

У Куликівській громаді дбають про благоустрій не лише центру громади Куликівки, а й усіх населених пунктів. Кожне село намагається знайти  свою родзинку і своє обличчя, зробити свою територію красивою і комфортною  для проживання. Навколо цієї їдеї гуртуються усі небайдужі: селищна і сільська влада, активні жителі сіл, аграрії,  підприємці.

Нещодавно причепурилася Орлівка, яка і так за останні роки стала прикладом для інших сіл громади. Жителі і вихідці із села підтримують і допомагають своєму виконувачу обов"язків старости  Валентині Бусел дбати про його розвиток. Дослухається до думки орлівців і селищна влада.

Минулоріч тут провели реконструкцію вуличного освітлення, ремонти  і висипку доріг, побудували глибоководну свердловину. Цього року центр села прикрасився новими бетонними парканами, обгородили і почистили від старих дерев і порослі сільське кладовище. Планують роботи з очищення водойм.

На місці свердловини минулого року встановили водорозбірну колонку. А щоб зробити це місце ошатним і приваблимим нещодавно за сприяння вихідця з Орлівки - підприємця Володимира Хоменка тут встановили красиву альтанку.

А ще  відтепер всіх, хто приїжджає в Орлівку, гостинно зустрічає красивий в"їзний знак, виконаний у  національному стилі - з Державним Гербом України та гербом Орлівки, українськими рушниками і короваєм.

Знак виготовлений за спонсорські кошти місцевого селянського фермерського господарства "Злагода ЮКС".