За кошти обласного природоохоронного фонду  в  Орлівці  розчистять водойму в центрі  села

  • 1333

Фото без опису

Фото без опису

26 липня  відбулася 27- а  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, установ, підприємств,  виконувачі обов”язків старост сіл громади.

На порядок денний  двадцять сьомої сесії  внесено 34 питання.

Детальне обговорення питань порядку денного відбувалося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке відбулося цього ж дня.

 

Проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2018 р. №428 «Про селищний бюджет на 2019 рік» депутатам і запрошеним представила начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи:   збільшено доходну частину спеціального фонду  селищного бюджету на 1742410,00 грн. Кошти надійдуть з обласного природоохоронного фонду та будуть спрямовані:

 - на коригування «Реконструкція очисних споруд в смт Куликівка Чернігівської області» – 124 тис.грн;

 -  на реконструкцію водойми  в селі Орлівка  - 1 млн. 618 410 грн.

  Згідно висновку фінансового управління Куликівської селищної ради від 26.07.2019 року, перевиконання доходної частини загального фонду селищного бюджету станом на 01.07.2019 року становить 1571774,38 грн. У зв»язку з цим доходну частину загального фонду  селищного бюджету збільшили  на 867000,00 грн. Кошти направили:

   - на придбання торфобрикету та дров для установ первинної медичної допомоги населенню50 тис. грн;

   - на реконструкцію комерційного вузла обліку природного газу з облаштуванням дистанційної передачі даних по закладах загальної середньої освіти – 518189,00 грн,

  -  на придбання для закладів загальної середньої освіти послуг з оплати доступу до Інтернету - 68093,00 грн;

   -  субвенція районному бюджету на оплату проектно-кошторисної документації реконструкції каналізаційно-насосної  станції КНП «Куликівська ЦРЛ» - 18 тис.грн та на реконструкцію комерційного вузла обліку природного газу з облаштуванням дистанційної передачі даних територіальному центру обслуговування населення – 212718,00 грн.

Рішеннями 27 сесії селищної ради сьомого скликання:

- збільшено загальний обсяг фінансування заходів «Програми охорони навколишнього природного середовища  Куликівської  громади  на 2016-2020 роки»  з 1 млн. грн. до  2 млн 842 410 грн у зв»язку з надходженням коштів з обласного природоохоронного фонду;

- звільнено Савицького Ю.М. з посади директора  комунального закладу «Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Деснянка» Куликівської селищної ради за заявою, у зв’язку з хворобою, яка перешкоджає виконанню посадових обов’язків;

- внесено зміни до персонального складу виконавчого комітету Куликівської селищної ради, а саме: виключено зі складу виконкому Савицького Юрія Михайловича та Гостіщеву Катерину Анатоліївну,  натомість включено до його складу  Товстоліса Олексія Івановича – начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою і  Крупину Ольгу Анатоліївну – начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг»;

 

Затверджено  пакет рішень по індивідуальних зверненнях фізичних і юридичних осіб щодо врегулювання земельних питань. З трьох спірних питань земельного блоку, а саме: 16, 21, 28,   після обговорення і заслуховування висновків постійної комісії з аграрних питань, зацікавлених осіб-заявників,  рішення не були прийняті.

 

На пленарному засіданні сесії присутні заслухали інформацію  начальника Куликівського відділення поліції Максима Бібіка  про стан роботи по запобіганню злочинності, порушень правопорядку, дотримання законності на території Куликівської об’єднаної територіальної громади.

 

З урахуванням зауважень і пропозицій, озвучених на спільному засіданні постійних комісій селищної ради були прийняті відповідні рішення по решті питань порядку денного.

Детальніше з рішенням двадцять сьомої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».