Спасове свято для особливих дітей

  • 1163

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

19 серпня, в день великого християнського свята Преображення Господнього, яке в народі називають Яблучним спасом,  в центральному парку Куликівки влаштували веселе свято для дітей з особливими потребами.  Кілька років тому родини, які виховують дітей-інвалідів, об»єдналися в громадську організацію «Куликівське об’єднання батьків дітей-інвалідів “ВІДКРИЙ СВІТ  ОСОБЛИВИМ ДІТЯМ”. Організація активно співпрацює  з волонтерськими організаціями, благодійними фондами області, місцевою владою і  меценатами з метою не лише матеріальної підтримки родин з особливими дітьми, а й більшої соціалізації таких дітей.

Вже стало доброю традицією в громаді влаштовувати святкові заходи до Дня Святого Миколая, Нового Року, Спаса та інших світ для особливих дітей. До їх організації долучаються і місцева влада, і підприємці, і аграрії.

Сьогоднішнє свято відбувалося за підтримки депутата обласної ради Віктора Труша. Від його імені учасників свята вітала помічник депутата Наталія Коновалова.

Куликівський селищний голова Наталія Халімон адресувала особливим дітям, їх батькам і рідним, організаторам заходу теплі вітання зі святом Яблучного Спасу та побажання здоров»я і усіх гараздів.

Юні артисти мистецької студії «Надія» із Салтикової Дівиці (керівник  Лариса Снопок)  подарували глядачам чудовий  концерт.

На додачу учасники свята мали можливість безкоштовно поласувати морозивом і солодкою ватою, прикрасити себе чудернацькими малюнками від знаного дроздівського майстра боді-арту  Михайла Малетича. Повправлятися на майстер-класі з виготовлення фігур з повітряних кульок.

А найбільше  позитивних емоцій діти отримали від веселого бульбашкового шоу та розваг з веселим клоуном Бімом – неперевершеним аніматором-методистом Центру позашкільної освіти Ларисою Оснач.