Вітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем Державного Прапора України і з Днем незалежності України

  • 1345

Фото без опису

Шановні жителі Куликівщини!

Прийміть щирі вітання з нагоди великих національних свят нашої державності – Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України!

 

Державна самостійність стала найвеличнішим надбанням довгого і тернистого шляху, що його пройшла українська нація задля свого історичного самоутвердження та здобуття невід’ємного права на державність і самовизначення.

 

28-у річницю незалежності України Куликівщина, як і увесь український народ, зустрічає в часи важких випробувань. Лише тепер через важкі уроки неоголошеної війни з агресором ми здатні осмислити наскільки високу ціну сплатили десятки поколінь  українців в ім’я вільної, єдиної соборної України. Міцний козацький дух та жертовність нинішніх українських патріотів,  які не вагаючись кладуть на вівтар миру і свободи найдорожче, що мають, —  життя, засвідчує, що боротьба наших пращурів не була марною.  Такий народ ворогам не зламати!

 

Сьогодні ми здаємо важкий іспит на вміння зберегти єдність нації і незалежність своєї держави.  Але той факт, що  тяжкі випробування тільки згуртували українців, пробудили високу громадянську свідомість і патріотизм, надає нам  впевненості  у тому, що Україна залишиться єдиною незалежною державою і стане достойним членом   співдружності розвинених європейських  країн.

 

Непростими і далеко не безхмарними видалися  роки незалежності. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати нові стандарти життя. Однак природа щедро нагородила українців життєвою мудрістю, працелюбством і терпінням.

 

Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця — як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.

 

Щиро вдячна вам, шановні земляки, за те, що своєю напруженою працею, своїм розумом і талантами зміцнюєте і примножуєте економічний потенціал держави і нашої громади. Бажаю вам натхнення та невичерпної енергії, нових звершень і творчих злетів задля зміцнення та процвітання нашої рідної України. Зичу здійснення всіх ваших сподівань! Щастя, добра і достатку кожній родині!

 

Куликівський селищний голова            

Наталія Халімон