В День Державного Прапора України в небі над Куликівкою замайоріло велике синьо-жовте полотнище

  • 1031

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Так Куликівська громада разом зі всією Україною вшанувала один з головних символів держави.

23 серпня – День Державного Прапора України Куликівщина відзначила урочистими заходами на центральній площі Куликівки. Тут зібралися керівники громади і району, працівники установ та організацій селища, учасники АТО, представники громадських організацій, учнівська молодь.

Зі  святкової сцени жителів Куликівщини привітали з великим державним святом Куликівський селищний голова Наталія Халімон, голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, заступник голови районної ради Юрій Крепосний, помічник народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець.

Особливо пам»ятним цей день став для  шести юних жителів громади учнів шкіл – відмінників навчання, активних учасників художньої самодіяльності, спортивних змагань, які  урочисто під оплески учасників  заходу отримали паспорти громадянина України. Це Олександр та Володимир Ломаченки з Дроздівки, Вікторія Ухабова з Дрімайлівки, Артут Митус з Жуківки, Софія Машир із Салтикової Дівиці та Олександр Ревко з Куликівки.  Від імені   Валерія Давиденка  його помічник Любов Наумець привітала юних громадян України і вручила школярам грошові премії.

Хвилиною мовчання вшанували пам"ять загиблих у зоні АТО земляків Сергія Парубця,  Ігоря Сніжка та всіх загиблих борців за незалежність України.

Під  супровід Державного Гімну України в небо над площею Куликівки гордо здійнявся Державний Прапор України, як символ вільної і незалежної держави. Право підняти прапор надали наймолодшим і найстаршим учням Куликівської школи.

Завершальним акордом  свята стали музичні вітання від колективів і солістів Центру культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради.

Після урочистих заходів керівники громади і району поклали квіти до пам»ятного знаку на Алеї Миру, засвідчивши шану борцям за незалежність України.