Цього року Куликівщина долучилася до щорічного забігу «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

  • 491

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ця всеукраїнська акція була започаткована минулоріч, як національний рух вшанування пам’яті полеглих воїнів,  можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав країну, подякувати та підтримати близьких наших Героїв.
25 серпня куликівські активісти зібралися на площі селища біля стендів, присвячених загиблим землякам Ігорю Сніжку та Сергію Парубцю. Ведуча заходу - директор Куликівської ЦБС Інна Янголь ознайомила учасників забігу з історією акції, її метою та нагадала біографії і обставини загибелі героїв-земляків.
 

Кожен учасник забігу отримав свій номер з логотипом акції.
 

Тут же працювала благодійна скринька, куди збирали кошти на підтримку родин загиблих воїнів.
 

Активісти, серед яких і школярі, і досвідчені спортсмени, і службовці пробігли символічну дистанцію - від площі до аграрного ліцею і у зворотньому напрямку. Кожен біг за свого Героя.
 

По завершенні пробігу його учасники отримали дипломи, які вручив заступник Куликівського селищного голови Володимир Повозник.
 

Начальник Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка (також учасник забігу) привітала усіх і подякувала за підтримку ініціативи, наголосивши, що такий забіг стане для громади щорічною традицією.