Вшанували пам"ять  учасника АТО  з Дроздівки

  • 1075

Сьогодні, 4 вересня, минають треті роковини від дня смерті учасника АТО майора розвідки Збройних Сил України уродженця села Дроздівка Олександра Лазаря. 

Представники селищної ради, районної державної адміністрації, районної ради та громадськості відвідали могилу захисника, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання пам»ять  молодого земляка, який свого часу обрав професію військового і виконав свій обов»язок перед Вічизною до кінця.

Посадовці також поклали квіти до меморіальної дошки на фасаді Дроздівської школи, де навчався Олександр Лазар.

Довідково: Олександр Ілліч Лазар народився  13 травня 1986 року  в Дроздівці. Мріяв стати військовим і  поетапно втілював свою мрію у життя. Після школи вступив до Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, далі до Житомирського військового  інституту ім.. С.П.Корольова. Мрія Олександра здійснилася він став кадровим військовим - офіцером розвідки Збройних Сил України, виконував  завдання у зоні проведення АТО. Навчався у військово-дипломатичній академії і мріяв продовжувати військову службу. Але 4 вересня 2016 року   життя молодого офіцера обірвала важка хвороба, яку отримав внаслідок перебування у зоні бойових дій. Поховали Олександра Лазаря у рідній Дроздівці поряд з могилою матері. У Олександра залишились дружина і донька.