Дотримання правил пожежної безпеки вбереже життя і здоров"я дітей

  • 707

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Незабаром опалювальний сезон. Жителі громади почнуть вмикати системи газового опалення, використовувати для обігріву своїх осель електричні пристрої та топити груби.

 

Особлива увага соціальних фахівців наразі зосереджена на забезпеченні безпеки життя і здоров»я дітей із соціально вразливих категорій.

 

З метою профілактики смертельних випадків та травмування дітей внаслідок пожеж, нещасних випадків днями фахівці Центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Куликівської селищної ради спільно із представниками служби із надзвичайних ситуацій та служби у справах дітей Куликівської РДА провели обстеження багатодітних сімей та сімей, що опинились в складних життєвих обставинах.

Під час обстежень особливу увагу приділяли стану пічного опалення, правильності  та безпечності його експлуатації. У сім»ях, що перебувають на обліку Центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді, працівники ДСНС провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті та під час дозвілля.