Привітали рятівників з професійним святом

  • 1111

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

17 вересня, в Україні відзначають День рятівника - професійне свято тих, хто стоїть на сторожі життя і безпеки українців, тих, хто приборкує вогняну стихію і долає наслідки техногенних та екологічних катастроф.

З цієї нагоди заступник селищного голови Володимир Повозник,  голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко та військовий комісар  Віктор Євсеєв  зустрілися з колективом Куликівського районного сектору УДСНС України в Чернігівській області та привітали працівників з професійним святом – Днем рятівника.

Посадовці відзначили мужність та високий професіоналізм працівників аварійно-рятувальної служби і пожежної охорони, побажали рятівникам та їхнім родинам міцного здоров'я, всіляких гараздів, життєвих благ і якомога менше тривожних викликів.

За сумлінну працю, активну громадянську позицію та  з нагоди Дня рятівника Почесною грамотою Куликівської селищної ради відзначено  Сергія Йовенка -  командира відділення 8-го Державного пожежно-рятувального посту смт Куликівка І Державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області. Подяку  Куликівської селищної  ради отримав  Андрій Стеценко – провідний інспектор Куликівського районного сектору У ДСНС України в Чернігівській області.

Почесною грамотою райдержадміністрації і районної ради нагороджено Сергія Соболя –  старшого водія 8-го Державного пожежно-рятувального посту смт Куликівка І Державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області.  Подяку райдержадміністрації і районної ради отримав  Сергій Костенко – пожежний рятівник 8-го Державного пожежно-рятувального посту смт Куликівка І Державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернігівській області.

Відзнаки вручили Вололимир Повозник та Олексій Ракоїд.