За кошти  державної субвенції  громада капітально відремонтує ФАПи та будівлю на стадіоні

  • 901

Фото без опису

 

18 вересня  відбулася 30-та  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, установ, підприємств,  виконувачі обов»язків старост сіл громади.

 На порядок денний  двадцять тридцятої сесії внесено 25 питань.

Детальне обговорення питань порядку денного відбувалося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке відбулося цього ж дня.

 

Проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2018 р. №428 «Про селищний бюджет на 2019 рік» депутатам і запрошеним представила начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи:   

До громади надійшли кошти субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі  2 млн 761 тис. грн.  За ці кошти ще до кінця року буде реалізовано наступні проекти:

- капітальний ремонт під’їздів багатоквартирного будинку №45 по вул. Миру у смт Куликівка – 181000,00 грн;

- капітальний ремонт сільської лікарської амбулаторії у селі  Вересоч – 605000,00 грн;

- капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій в частині заміни прорізів по Кладьківському ФАПу – 30000,00 грн;

- капітальний ремонт Жуківського ФАПу – 640000,00 грн;

- капітальний ремонт Дрімайлівського ФАПу – 505000,00 грн;

-придбання комплекту дитячого спортивно-ігрового майданчика для Куликівського садочка «Ромашка» - 120000,00 грн;

- придбання комплекту дитячого спортивно-ігрового майданчика для Виблівського садочка «Золотий ключик» – 80000,00 грн;

- придбання туристичного спорядження для Центру позашкільної освіти – 40000,00 грн;

- придбання комплектів сценічних костюмів для закладів культури – 50000,00 грн та

-  капітальний ремонт будівлі лижної бази в смт Куликівка – 510000,00 грн.

Будівельні роботи в сільських лікарських закладах та в будівлі на стадіоні вже тривають.

Рішеннями 30 сесії селищної ради сьомого скликання:

- затверджено Положення про щорічну Премію імені Лідії Деполович педагогічним працівникам закладів загальної середньої,  дошкільної, позашкільної освіти та інших закладів і установ освіти;

- надано дозволи на списання аварійних об»єктів комунальної власності та передано в оренду приміщення  для провадження підприємницької діяльності;

Відтепер  на першому поверсі приміщення по вул. Миру, 93 в Куликівці  (де раніше розміщувалась селищна рада)  підприємець Алла  Іваненко надаватиме побутові послуги з ремонту та переробки одягу.

Підприємцю Ігорю Никипорцю передано в довгострокову оренду (на 30 років) приміщення колишнього кінотеатру. В договорі оренди буде зафіксовано зобов»язання орендаря до 1 жовтня 2022 року розпочати надання кінопослуг. Отож, за три роки (можливо і раніше)   в Куликівці запрацює сучасний кінотеатр. А за півроку підприємець зобов»язався зробити капітальний ремонт фасаду приміщення, що значно прикрасить центр селища.

Обговорено і затверджено  пакет рішень щодо врегулювання земельних питань.

 

З урахуванням зауважень і пропозицій, озвучених на спільному засіданні постійних комісій селищної ради були прийняті відповідні рішення по решті питань порядку денного.

Детальніше з рішенням тридцятої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».