Команда Куликівського дитсадка "Ромашка" стала переможцем цьогорічного змагання зі спортивного туризму

  • 856

Фото без опису

Фото без опису

Рік тому Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради започаткувало традицію проведення змагань зі спортивного туризму серед педагогічних працівників закладів освіти громади, присвячених Всесвітньому Дню туризму, який відзначається  щороку 27 вересня.

Змагання організоване з метою популяризації та пропаганди самодіяльного туризму серед працівників закладів освіти, узагальнення і розповсюдження передового досвіду, організації та проведення туристсько-краєзнавчої роботи  з дітьми та учнівською молоддю, підвищення туристської майстерності.  Ніщо так не надихне дітей займатися туризмом і вести здоровий спосіб життя, як приклад їх наставників-педагогів, які з ентузіазмом підтримали гарне починання.

Тож 24 вересня  десять команд педагогічних працівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти вирушили до оздоровчого  табору «Деснянка», де і проходили змагання.

У цьогорічних змаганнях взяли участь команди від Вересоцького, Горбівського, Ковчинського, Куликівського, Орлівського та С.Дівицького ЗЗСО І-ІІІ ст., Дрімайлівського, Дроздівського та Жуківського ЗЗСО І-ІІ ст., а також Куликівського ЗДО «Ромашка».

До програми туристичних змагань було включено командні змагання на дистанції "Смуга перешкод" (переправа по мотузці з перилами, переправа по колоді з перилами, подолання умовного болота по купинах, подолання умовного болота по жердинах, «маятник», туристичні вузли) та спецзавдання з елементами військово-патріотичної гри  «Пластун».

Найвправнішими  самодіяльними туристами  виявилися учасники команди Куликівського дитячого садка "Ромашка" (Масльонка В.Г., Гусейнова Г.С., Федоренко Н.М., Руденко О.В.). , які з найвищою кількістю балів  здобули  перемогу.  ІІ місце  посіла команда  Ковчинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Л.П. Деполович (Гречуха О.М., Зеленська Ю.С., Мурза І.В., Стеценко В.І.), ІІІ місце – команда Дрімайлівського ЗЗСО І-ІІ ст. (Зоценко В.І., Ляшко В.М., Рідзель Л.О.).

Вітаємо переможців і учасників змагань!