Святкове зібрання до Всеукраїнського дня бібліотек з сучасним «присмаком» і домашньою атмосферою

  • 1306

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Цьогорічне святкове зібрання з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек, яке пройшло у затишному приміщенні  Куликівської Публічної бібіліотки 27 вересня, вийшло за рамки традиційних зібрань з приводу професійних свят.

Креативні сценаристи  і ведучі Інна Янголь та Віталіна Скорина провели святкову зустріч  на сучасний лад у форматі бібліо-шоу під назвою  "Бібліотека сьогодні, завтра і завжди!"

Жодного офіціозу, тепла затишна сімейна атмосфера свята. Інтерактивні ігри за участі винуватців свята-бібліотекарів, веселі частівки про бібліотеки і бібліотекарів  у їх же виконанні, жарти і анекдоти з бібліотечного життя. Все було весело й незвично і  продемонструвало, що бібліотекарі не лише хранителі книги, мудрі порадники і психологи для читачів, а й талановиті артисти і люди з відмінним почуттям гумору.

Вітання на адресу бібліотекарів від заступника селищного голови Володимира Повозника і начальника Управління освіти, культури, туризму, сім»ї, молоді і спорту селищної ради Світлани Масльонки не порушили гармонії свята, бо прозвучали тепло і щиро, як від друзів і вдячних читачів. Світлана Масльонка на підтримку акції «Подаруй бібліотеці книгу» подарувала Куликівській книгозбірні кілька своїх улюблених книжок із власної домашньої бібліотеки.

Слова вдячності і привітання на адресу бібліотекарів прозвучали від друзів і  найактивніших читачів, ветеранів бібліотечної галузі.

Зачарувала  своїм неповторним поетичним словом знана куликівська поетеса, і в минулому бібліотечний працівник, Олександра Атрощенко.

Органічно доповнили сімейну атмосферу свята музичні вітання від юних учасників ансамблю "Фантазія" (керівник Оксана ліщук) та поетичні привітання від активних читачок дитячої бібліотеки.

З великою цікавість  роздивлялися учасники свята  та відвідувачі бібліотеки світлини з  історії бібліотечної галузі Куликівщини, розміщенні на подвір»ї закладу. А стенд з цитатами класиків про книги і бібліотеки, виставлений на вулиці перед фасадом, привернув увагу до Всеукраїнського дня бібліотек і випадкових перехожих, і постійних відвідувачів.