Колонка голови ОТГ

  • 869

Фото без опису

Шановні земляки!

До вашої уваги черговий звіт про події, що відбулися в житті Куликівської ОТГ у вересні 2019 року.

Про заходи благоустрою

Тривають заходи з благоустрою в селі Жуківка. У вересні тут завершено роботи з розчищення одного із  ставків. Роботу зроблено за кошти СФГ «Колос».

За кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, надані  громаді як субвенцію з обласного бюджету, проводяться заходи з розчищення ставка в центрі села Орлівка. Загальна вартість проекту  -    1  476 314 грн. Площа водойми - 1, 8 га. Роботи виконує приватне підприємство "Воденергобуд" (м.Чернігів). 

Встановлено додаткові автобусні зупинки в селах Орлівка, Салтикова Дівиця, Дрімайлівка, Горбів, Вересоч. На в’їзді в село Виблі демонтовано стару напівзруйновану автобусну зупинку, на її місці встановлено нову сучасну.

Наприкінці травня було демонтовано старий напівзруйнований паркан біля сільського будинку культури в селі Виблі. Замість старого паркану у вересні  зведено новий бетонний, який прикрасив зовнішній вигляд центру села.

Звалковано сміттєзвалище в селі Вересоч та чергово в Куликівці.

З метою подальшого впровадження роздільного збору сміття додатково придбано 27 сміттєвих баків.

Ремонти доріг  

Розпочато роботи з капітального ремонту проїзної частини по вул. Гончарівка в селі Дроздівка. Загальна вартість проекту – 1 398 065 грн.

Частково ліквідовано ямковість по вул. Стадіонній та завершено висипку провул. Миру в Куликівці.

Про організацію проведення капітальних ремонтів закладів соціальної сфери ОТГ.  Рішеннями виконавчого комітету Куликівської селищної ради від 10 вересня 2019 р. було затверджено 5 робочих проектів та кошторисних документацій до них по наступних об’єктах соціальної сфери:

  • капітальний ремонт будівлі Дрімайлівського ФАПу;
  • капітальний ремонт будівлі Жуківського ФАПу;
  • капітальний ремонт будівлі Вересоцької сільської лікарської амбулаторії;
  • капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій в частині заміни віконних прорізів Кладьківського ФАПу;
  • капітальний ремонт будівлі лижної бази (будинку спортсменів на стадіоні) в смт Куликівка.

Нині по всіх об’єктах уже проводяться ремонтні роботи.

Тривають ремонтні роботи в будівлі Дроздівської адміністрації, по завершенню яких в цьому приміщенні  планується відкриття швейної майстерні та переміщення сільського ФАПу.

Досягнення творчих колективів громади. 9-11 серпня народний аматорський хор «Льонок» виборов почесне ІІІ місце серед 32 міських хорових колективів на ХІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі вокально-хорового мистецтва «Серпневий заспів», що проходив в м. Чорноморськ Одеської області.

22 вересня аматорський фольклорний колектив «Дивосвіт» Дроздівського СБК з фестивалю-конкурсу «Пісенні візерунки», що проходив в м. Буча, привіз ще одну вагому перемогу – І місце. Щиро вітаємо колективи й бажаємо всім учасникам конкурсів міцного здоров’я, творчої наснаги, натхнення і нових перемог! Дякуємо за зміцнення позитивного іміджу громади!

 

З повагою і найщирішими сподіваннями на співпрацю,

Куликівський селищний голова Наталія Халімон