Урочисто проводжали перших призовників цьогорічного осіннього призову

  • 1185

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Урочисті проводи першої групи призовників цьогорічного  осіннього призову проходили у Центрі культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради 4 жовтня.

Куликівська громада вшановувала і святково проводжала на строкову військову службу до лав Збройних Сил України: Юрія Бойка і Павла Гавриленка з Куликівки, Дмитра Пищура з Грабівки, Богдана Кононека з Дроздівки та Андрія Гурина з Кладьківки.

Від імені  Куликівської об»єднаної територіальної громади майбутніх захисників України  привітав заступник  Куликівського селищного голови  Володимир Повозник. Посадовець побажав юнакам  гідно опанувати військову науку і повернутися до рідної домівки здоровими, дорослішими і змужнілими.

Вітальні слова  на адресу призовників прозвучали від військового комісара Віктора Євсеєва.

З материнськими настановами і теплими словами підтримки до призовників звернулася директор Куликівської школи Ольга Труш..

На пам"ять про цей день від селищної ради кожному юнакові вручили подарунки.

Прийшли підтримати  і вшанувати майбутніх воїнів учні Куликівської школи, виконувачі обов"язків старост сіл Грабівки Микола Дерев"янко та Дроздівки Олександр Кравченко. Поряд з призовниками на святі були їх рідні і близькі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам”ять загиблих захисників України.

Вітали майбутніх воїнів мелодійними українськими піснями солістка Центру культури, дозвілля і творчості Галина Повжик та вокальний ансамбль «Глорія»  Куликівської мистецької школи.