Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем захисника України

  • 799

Шановні воїни!

Сердечно вітаю Вас з Днем Захисника України – святом, яке  уособлює високу мужність і світлий героїзм захисників та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

Не було і не буде повік більш почесної місії у державі ніж місія  захищати рідну землю від ворожої навали. Кожен з Вас, шановні захисники,  є чоловік з Великої літери. І нехай на ваших бушлатах не блищать Зірки Героя України,  для нас Ви всі — Герої!

Світ змінний. У минуле відходять старі дати і звички, ми повертаємося до наших витоків та створюємо нові традиції.  Четвертий рік поспіль  ми відзначаємо День захисника України 14 жовтня, в день великого християнського свята – Покрови Пресвятої Богородиці.  Це є дуже символічно, бо саме Пресвяту Богородицю славні українські воїни - козаки вважали своєю покровителькою.

Разом з тим, ми пам'ятаємо і шануємо захисників України усіх часів і поколінь. Ми пишаємось тим, що благодатна українська земля в усі віки народжувала хоробрих і славетних воїнів, але не загарбників, а захисників свого краю.

Шановні воїни! Від щирого серця бажаю Вам богатирського здоров’я, незламної волі, надійного родинного тилу та нескінченного запасу енергії, яку б Ви спрямували на захист нашої Батьківщини від зовнішніх та внутрішніх ворогів.

Пам’ятаймо – в єдності наша сила! Слава Україні!

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон