Куликівська селищна рада планує прийняти у комунальну власність територіальний центр соціального обслуговування

  • 889

Фото без опису

Фото без опису

 

23 жовтня  відбулася 31-та  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, установ, підприємств,  виконувачі обов»язків старост сіл громади.

 На порядок денний  тридцять першої сесії   внесено 54 питання.

 

Детальне обговорення питань порядку денного відбувалося на спільному засіданні постійних комісій селищної ради, яке відбулося цього ж дня.

 

Проект рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2018 р. №428 «Про селищний бюджет на 2019 рік» депутатам і запрошеним представила начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи: 

Обсяг доходів селищного бюджету визначено в сумі 129407188,00 грн, у тому числі по загальному фонду 124764720,00 грн та по спеціальному фонду 4642468,00 грн.  

 по спеціальному фонду селищного бюджету проведено внутрішній перерозподіл кошторисних призначень шляхом збільшення на 160000,00 грн. Кошти спрямовано на проведення видатків для завершення проектних робіт з реконструкції полігону твердих побутових відходів в смт Куликівка

з метою приведення показників селищного бюджету у відповідність,      своєчасного здійснення видатків бюджету, проведено перерозподіл видатків, а саме:

Зменшено видаткову частину загального фонду селищного бюджету на 215850,00 грн.

Збільшено видаткову частину загального фонду селищного бюджету на 39450,00 грн, а саме: кошти в сумі 11700,00 грн направити на придбання будівельних матеріалів, в сумі 2750,00 грн  – на ремонт комп’ютерної техніки та в сумі 25000,00 грн – на придбання паливних брикетів та дров.

Збільшено видаткову частину загального фонду селищного бюджету на 165000,00 грн, а саме: кошти в сумі 5000,00 грн  направити на придбання будівельних матеріалів для Вересоцького ЗЗСО IIII ступенів,  у сумі 30000,00 грн на ремонт та обслуговування автотранспорту та в суму 130000,00 грн – на оплату продуктів харчування.

Збільшено видаткову частину загального фонду селищного бюджету на 11400,00 грн. Кошти направити на придбання паливних брикетів для клубних закладів.

Збільшено видаткову частину загального фонду селищного бюджету на 313450,00 грн. Кошти направити районному бюджету на виплату заробітної плати працівникам  територіального центру соціального обслуговування.

Рішеннями 31 сесії селищної ради сьомого скликання:

- порушено перед Куликівською районною радою клопотання щодо безоплатної передачі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також закріпленого за ним майна, із спільної власності територіальних громад сіл, селища Куликівського району  у комунальну власність Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади.

- передано комунальному некомерційному підприємству «Куликівський центр первинної медико – санітарної допомоги» Куликівської селищної ради в оренду нежитлові приміщення в нежитловій будівлі за адресою: Чернігівська область, Куликівський район, с. Дроздівка, вулиця Гончарівка, будинок 142. Це адмінприміщення (колишня сільська рада). Незабаром саме тут розміститься Дроздівський ФАП. Наразі тривають ремонтні роботи.

- передано  в оренду кілька об»єктів  комунальної власності в селах Виблі та Салтикова Дівиця приватним підприємцям для здійснення підприємницької діяльності. В орендованих приміщеннях Виблівського СБК планують відкрити магазин і кафе. У Салтиковій Дівиці підприємець Саповець С.Д. планує відкрити олійню.

- передано в оренду  СТОВ «Дружба – Нова»   приміщення (кабінет) в будівлі по вул. Миру, 93  в Куликівці для розміщення тут офісного приміщення. 

 

Обговорено і затверджено  пакет рішень щодо врегулювання земельних питань.

З урахуванням зауважень і пропозицій, озвучених на спільному засіданні постійних комісій селищної ради були прийняті відповідні рішення по решті питань порядку денного.

 

Детальніше з рішенням тридцять першої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».