Вітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з 75-ою річницею визволення України від нацистських окупантів

  • 851

Фото без опису

Шановні жителі Куликівщини! Дорогі ветерани!

Щиро вітаю вас зі знаменною датою в історії нашої держави - 75-ю річницею визволення України від нацистських загарбників.

75 років тому завдяки героїчним зусиллям наших батьків, дідів та прадідів з української землі було вигнано останнього нацистського загарбника.

Нашому народу війна завдала чимало горя, болю і непоправних втрат, адже за чотири роки війни українці заплатили за свою свободу, за право жити на рідній землі більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. 5348 чоловік не повернулося з фронтів Другої світової війни у села Куликівського району. Завдяки мужності й героїзму захисників Вітчизни, трудівників тилу  українську землю не лише відстояли в смертельній боротьбі, а й відбудували, відродили з руїн та попелу.

Минуло понад сім десятиліть, але у пам’яті поколінь навіки залишаться приклади патріотизму та мужності, непохитної волі, відданості та любові до рідної землі. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, хто боровся з ворогом на фронті чи в тилу, загинув на окупованій території, в таборах смерті, чиє життя обірвалося на шляху до Великої Перемоги.

У  цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від нацистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Низький уклін вам, дорогі ветерани, велика подяка за мирне небо, за можливість жити і працювати на благо України, за дитячий сміх, за спокій матерів, за хліб на нашому столі. Від щирого серця бажаю вам миру та щастя, здоров’я, довголіття та благополуччя!

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон