Привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

  • 1436

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

1 листопада  в Центрі культури, дозвілля і творчості відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери, який  згідно з Указом Президента України відзначають  щорічно у першу неділю листопада

У обрядовій залі закладу культури зібралися працівники і ветерани установ соціальної  сфери: управління соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), відділу нарахування пенсій, Центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, фонду соціального страхування, районної філії  зайнятості.

На святковому зібранні на адресу працівників соціальної сфери звучали самі теплі слова вдячності і найкращі побажання.

З прийдешнім професійним святом вітав  працівників соціальної сфери перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко. Посадовець подякував  соцпрацівникам за високий професіоналізм, відповідальність і  людяність  та побажав усіх життєвих гараздів.

Від Куликівської селищної ради працівників соціальної сфери привітав заступник селищного  голови Володимир Повозник.  Володимир Леонідович також  дякував фахівцям соціальних закладів за самовіддану працю, толерантність і професіоналізм.  Наразі розпочато процедуру передачі територіального центру соціального обслуговування у відання Куликівської селищної ради. Заступник селищного голови запевнив, що процес реформування установ соцсфери жодним чином не вплине на якість надання соціальних послуг населенню та соціальні гарантії для самих працівників закладів.

Посадовці вручили Подяки райдержадміністрації і районної ради за сумлінну працю та  з нагоди професійного свята:  Брезгун Марині Василівні, кухарю стаціонарного відділення терцентру соціального обслуговування (с.Орлівка), Данилевській Ларисі Дмитрівні, соціальному робітнику терцентру (с.Дрімайлівка),  Чаві Ірині Вікторівні, соціальному робітнику терцентру (с.Авдіївка). 

Дякували колегам за роботу і вітали їх з професійним святом заступник начальника Управління соціального захисту населення райдержадміністрації Віталій Лазар та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Юрій Лаврінчук.

Вдало доповнили вітальні слова посадовців музичні подарунки від солістів Центру культури.