Вітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон із Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

  • 1019

Фото без опису

                                                                                Шановні друзі!

                                              Прийміть мої  найщиріші вітання  з професійним святом!

Ваша місія – одна із самих прекрасних у суспільстві. Ви даруєте нам незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, привносите в наше життя свято і гарний настрій. Саме завдяки вашим зусиллям, знанням, досвіду, таланту - культура у своїх кращих творах і зразках служить нашому народові.

Ми шануємо  всіх тих, хто своєю працею і талантом прославляє на весь світ Україну і нашу Куликівщину, тих, хто збагачує духовну скарбницю нашого народу.  Дякуючи щоденній праці клубних працівників, викладачів дитячої мистецької школи, бібліотекарів, фахівців музейної справи невтомно плекаються та примножуються на Куликівщині джерела духовності і краси.

Галузь культури у нашій громаді стрімко розвивається і наповнюється новими інноваціними напрямками роботи. Нові цікаві шоу-програми, спільні та обмінні концерти, популяризація народного мистецтва з елементами сучасної культури, участь творчих колективів та майстрів у обласних, всеукраїнських та міжнародних мистецьких конкурсах та виставках, залучення творчої і талановитої молоді, нові види декоративно-ужиткового мистецтва, розвиток хореографічного мистецтва. Наша культура сучасна, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні українські культурні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному.

Тож щиро зичу вам творчого неспокою і пошуку, нових вершин і звершень. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, родинного щастя, добробуту і благополуччя, невичерпного натхнення та успіхів у вашій подвижницькій і самовідданій праці.

Зі святом Вас, шановні друзі!

    

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон