Біля Куликівської школи планують встановити  «лежачих поліцейських»

  • 1270

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

12 листопада  відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

 

Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон. 

 

На порядок денний було внесено 15 питань:  

 

По першому питанню порядку денного:  про звіт про виконання селищного бюджету за січень-вересень 2019 року членів виконкому та запрошених поінформувала  начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи:

за 9 місяців 2019 року до бюджету об’єднаної  територіальної громади з урахуванням трансфертів надійшло доходів 95147,3 тис. грн У порівнянні з  минулим  роком  надходження виросли   на   17,5 %. Власні доходи в структурі доходів селищного бюджету становлять 50,1% (у минулому році було 47,9%).

Загальна сума видатків загального фонду, спеціального фондів та кредитування селищного бюджету  протягом  звітного періоду  2019 року склала 89466,1 тис. грн.

 

Рішенням виконкому про внесення змін до бюджету здійснено перерозподіл видатків. Зокрема, виділено 32974,86 грн на придбання швейних машин для шкіл громади, 21280,00 грн виділено на придбання вхідних дверей та пластикової перегородки між коридорами для приміщення Дроздівського ФАПу. Також виділено кошти в сумі 40 000,00 грн на фінансування двох проєктів громадського бюджету(бюджету участі), саме: 30000, 00 грн  - на фінансування заходів по проєкту «Організація спортивного залу для фізичного розвитку молоді сіл Вересоч, Веселе» та 10000,00 грн на фінансування міні – проєкту «Історико –краєзнавчий музей «Світлиця» в селі Кладьківка.

 

За заявами фізичних і юридичних осіб  на засіданні виконкому були прийняті рішення про уточнення(встановлення) поштових адрес, про надання дозволів на видалення аварійних дерев, про клопотання до обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Рішенням виконавчого комітету встановлено для ПП «Тепло-енергія Плюс» тариф на  постачання теплової енергії, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб Комунального закладу «Куликівська центральна районна лікарня», у розмірі  1600,68 грн. за 1 Гкал (без ПДВ).

 

Члени виконкому ухвалили рішення про впорядкування квартирної черги на позачергове забезпечення житлом дітей -сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, що поставлені на квартирний облік селищною та сільськими радами, об’єднавши  їх в одну чергу Куликівської селищної ради згідно дати постановки на облік щодо поліпшення житлових умов.

 

 

Начальник Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка поінформувала присутніх, що до Управління надійшов колективний лист від батьків школярів Куликівської школи з проханням забезпечити безпечне пересування дітей по проїжджій частині вул. Шевченка біля школи.  У зв»язку з цим виконкомом селищної ради прийнято рішення встановити обмежувачі швидкості руху транспорту («лежачі поліцейські») на вулиці Шевченка,4 в селищі Куликівка біля комунального опорного закладу «Куликівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» Куликівської селищної ради.

 

Члени виконкому розглянули і затвердили рішеннями  й інші нагальні питання.  Детальніше з рішеннями виконкому селищної ради від 12 листопада 2019 можна ознайомитись  за посиланням  «Виконавчий комітет селищної ради».

 

На засіданні виконкому виступила голова Чернігівської  обласної організації профспілки працівників державних установ Марія Бойправ,  яка подякувала Куликівській ОТГ за збереження активної і дієвої профспілки та розповіла про діяльність обласної профспілки по захисту інтересів спілчан. Марія Василівна вручила Почесну грамоту обласної профспілки за соціальний діалог і співпрацю Куликівському селищному голові Наталії Халімон.