Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем Гідності та свободи

  • 1067

Фото без опису

Фото без опису

Шановні  жителі Куликівщини!

Прийміть найщиріші вітання з Днем Гідності та свободи!

Події двох майданів стали підтвердженням того, що українці є сильною, суверенною і незалежною нацією. Уперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року. Ці події підтверджують, що Україна впевнено вирішила рухатися в бік європейської інтеграції.

Тоді сотні тисяч українців вийшли на площі у своїх містах, аби показати, що їм небайдужа доля своєї країни, що кожен готовий творити майбутнє власниками руками. Однак цей шлях був тернистий, оскільки тодішний злочинний правлячий режим усіма можливими способами придушував волю свого народу: побиття студентів, диктаторські закони 16 січня, убивства на Майдані.  Тож, окрім європейського шляху, нам довелося виборювати права на свободу та гідність, право на вільне життя у власній державі. І для того, аби наші діти жили у кращій країні, герої Майдану заплатили найвищу ціну — власне життя.

І сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та тисячі українських воїнів, які боролися і борються за нашу волю, свободу та незалежність. Ми пишаємося тим, що серед цієї багаточисельної когорти борців за Гідність і Свободу України є і жителі нашої громади. Це учасники  революції Гідності на Майдані, учасники АТО (ООС). Низький Вам уклін. 

Бажаю усім жителям Куликівщини мирного неба над головою, єдності, благополуччя і добробуту!

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон