В Куликівській громаді урочисто  відкрили новий сучасний ЦНАП

  • 1820

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

21 листопада в Куликівській селищній раді урочисто відкрили новий сучасний Центр надання адміністративних послуг. Святкова церемонія стала завершенням  проекту, який рік тому розпочала Куликівська ОТГ у партнерстві  з європейською  програмою  “U-LEAD з Європою”.

На відкриття ЦНАПу завітали почесні гості з обласного центру: заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур, директор Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації Олександра Хомик, заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Вадим Сіраш, директор Чернігівського центру розвитку місцевого самоврядування Ірина Кудрик, інші посадовці. Були запрошені також депутат обласної ради Віктор Труш, депутат селищної ради Анатолій Дідур, керівники району, установ-партнерів та інші гості.

Коротким вітальним словом відкрила церемонію Куликівський селищний голова Наталія Халімон: головна мета і суть реформи децентралізації полягає в тому, щоб  спростити, наблизити до людей  і покращити якість адміністративних послуг, які надають органи влади. Одним із інструментів для досягнення цієї мети і є сучасний, комфортний для відвідувачів  Центр надання адміністративних послуг, де кожен громадянин України може замовити і отримати потрібну йому адміністративну послугу, не витрачаючи час і нерви на ходіння по різних інстанціях. Саме для покращення якості адміністративних послуг Куликівська ОТГ і стала учасником програми “U-LEAD з Європою”, за сприяння якої в Куликівці побудували сучасний ЦНАП. 

Вітали Куликівську ОТГ з відкриттям сучасного ЦНАПу Арсен Дідур, Олександра Хомик та Ірина Кудрик. Посадовці зичили  громаді розвитку і реалізації наступних цікавих проектів. Разом із Наталією Халімон вони перерізали символічну стрічку і побажали новому ЦНАПу успішної роботи.

Цікаву і пізнавальну екскурсію по  новому  ЦНАПу  провела для гостей його керівник Ольга Крупина. Сьогодні Куликівський ЦНАП надає 94 адміністративні послуги, серед яких – реєстрація нерухомості, бізнесу, місця проживання, послуги щодо вирішення земельних питань та ін. Новий ЦНАП  облаштований для обслуговування людей з особливими потребами (пандус, спеціальні пристосування у вбиральні). У фойє є комфортна зона відпочинку. У Центрі є дитячий куточок для клієнтів, що приходять з дітьми.  Є також спеціальне робоче місце для відвідувачів з комп»ютером, безкоштовне підключення до Інтернету (вайфай). Але новий ЦНАП – це не лише комфортне і прозоре приміщення. Це сучасна техніка і найновіше програмне забезпечення. Та головне - тут працюють висококласні  толерантні фахівці, які проконсультують і нададуть якісні послуги. Для ще більшої зручності жителів громади в чотирьох великих селах – Горбовому, Салтиковій Дівиці, Вересочі та Орлівці створені віддалені робочі  місця, де можна отримати послуги на місці.

З часом перелік послуг розшириться. Куликівська громада серед небагатьох в області відібрана на забезпечення спеціальним дороговартісним обладнанням для друку нових паспортів( ай-ді карток). У планах – надання послуг реєстрації авто, послуг соціального захисту.

У залі засідань селищної ради Наталія Халімон представила гостям презентацію про пріоритети розвитку Куликівської ОТГ, реалізовані успішні проекти та плани розвитку.

Ольга Крупина розповіла про будівництво ЦНАПу від початку виникнення самої ідеї до дня урочистого відкриття.

Учасники зустрічі у форматі круглого столу поділилися враженнями про сам проект  створення у громаді сучасного ЦНАПу,  про  розвиток громади в цілому. Усі бажали Центру успішної роботи, а Куликівській громаді – процвітання і розвитку.

Інформація до відома:

Новий сучасний Центр надання адміністративних послуг в Куликівці обслуговує не лише жителів громади, а клієнтів з інших районів. Тут може отримати якісну адміністративну послугу будь-який громадянин України!

Куликівський ЦНАП – це надійне джерело наповнення бюджету громади.

Куликівський ЦНАП - це імідж і репутація Куликівської ОТГ.

Звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг в Куликівці! Тут ви отримаєте якісні і оперативні адміністративні послуги!

Детальніше про Куликівський ЦНАП можете дізнатись за посиланням: Контактна інформація.