Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем Збройних Сил України

  • 942

Фото без опису

6 грудня - День Збройних Сил України

Шановні віськовослужбовці і ветерани Збройних Сил!

Щороку цього урочистого дня ми вшановуємо всіх тих, від кого залежить спокій та безпека в державі, тих, хто щодня із зброєю в руках стоїть на варті українських кордонів.

 

Сьогодні на долю військовослужбовців - нащадків минулих поколінь славних українських вояків випало важке випробування  війною.  І наші воїни гідно склали іспит на мужність і любов до України.

 

Україна відповіла своїй армії великою шаною і повагою. П’ять років тому український народ об’єднався  навколо вкрай важливої, в умовах іноземної агресії, справи — відродження і допомоги своєму війську.

 

За цей час Українська армія зміцніла, відновила боєздатність, пройшла справжній воєнний вишкіл, не в навчальних центрах, а у боях з агресором.  Сьогодні серед вищого і середнього командирського складу нашої армії справжні бойові офіцери, які оволодівали військовою наукою  і вдосконалювали свої знання в умовах війни. Українських солдатів-строковиків і майбутніх захисників України  навчають військовій  справі та виховують патріотизм на прикладах  нових сучасних героїв-співвітчизників.

 

Ми щиро віримо  у наших воїнів,  віримо у нашу спільну перемогу! Ми вболіваємо за наших земляків, які сьогодні захищають Україну на східних рубежах, бажаємо їм міцного здоров’я, витримки і якнайшвидшого повернення до рідного дому.

 

Щастя, добра та злагоди вам і вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!

 

Зі святом Вас! З Днем Збройних Сил України!

 

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон