Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем місцевого самоврядування

  • 966

Фото без опису

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Становлення України як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого міста. Тому свято, яке ми відзначаємо щороку сьомого грудня, можемо назвати по-справжньому демократичним.

День місцевого самоврядування - це свято тих, хто працює в органах місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, зрештою — і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми своєї громади, дбають про її розквіт і зростання.

Важливим етапом розвитку місцевого самоврядування в Україні стала реформа децентралізації влади. Два роки тому почала повноцінно функціонувати Куликівська об’єднана територіальна громада. За цей час ми разом пройшли складний етап становлення. Було непросто, не все задумане вдалося реалізувати, але головне – прийшло розуміння, що ми  відповідальні за свою територію, що маємо можливість на місці вирішувати важливі питання розвитку громади, що від наших рішень залежить добробут  і  соціальний захист жителів нашої громади. Вірю, що наша громада буде успішною і спроможною, буде стрімко розвиватися і стане ще комфортнішою для проживання.  

Тож бажаю усім, хто сьогодні працює в органах  місцевого самоврядування, здоров`я, миру та злагоди, активної громадянської позиції, натхненної роботи  та єдності на шляху розбудови Куликівської громади.

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон