Концерт "Створено в Україні". Українська музика завжди в моді!

  • 981

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

14 грудня  в  Центрі культури, дозвілля і творчості селищної ради відбувся  концерт  "Створено в Україні".  У залі зібралися палкі поціновувачі  українського культурного продукту. В концертній програмі прозвучали популярні сучасні українські пісні та народні фольклорні перлини від солістів і художніх колективів клубних закладів Куликівщини. Їх вдало доповнювали запальні танці у виконанні юних танцюристів народного аматорського ансабмлю народного танцю "Льонок".

Майстерним виконанням тішили публіку ще три народні аматорські  колективи Куликівщини: народний аматорський хоровий колектив "Льонок", народний аматорський ансамбль народної пісні "Веселинка" Куликівського ЦКДТ та народний аматорський фольклорний колектив "Оберіг" Смолянського СБК.  Для колективів це були звітні виступи.  Ці художні колективи  знані не лише на Куликівщині, а й далеко за її межами, бо є постійними учасниками, дипломантами і переможцями престижних обласних, всеукраїнських і міжнародних мистецьких конкурсів і фестивалів. Але найкращим підтвердженням звання "народний амторський" для них   є  багаторічна любов глядачів. Концерт "Створено в Україні" не став виключенням. Публіка приймала виступи колективів вигуками "Браво!"  та гучними оваціями. 

Найтепліше глядачі приймали знамениту народну пісню "Вербовая дощечка" у виконанні хору "Льонок" (солістка Лариса Пилипенко) та популярну сучасну пісню з репертуару  Олега Винника "Мої батьки" у виконанні цього ж колективу.  Позитивного настрою піснею з репертуара Михайла Поплавського "Сало"  додала глядачам неперевершена "Веселинка". Чарували ліричними українськими творами вокальне тріо «Вербена», Вероніка Гузовська, Катерина Лаптій, Іван Куксенко.  Патріотичних музичних ноток концертній прогамі додали Світлана Приходько і Галина Повжик.

Концерт "Створено в Україні" ще раз підтвердив наскільки багатогранною є музична скарбниця українського народу. Українська народна музика і танець ніколи не вийдуть з моди і не постаріють,  бо вони і є душа українського народу.