У День Святого Миколая в Куликівці урочисто відкрили головну новорічну ялинку громади

  • 1377

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

19 грудня, в день Святого Миколая,  в Куликівці урочисто відкрили головну Новорічну ялинку громади. Нову гарну традицію започаткували  в Куликівській громаді ще торік і вона припала до душі куликівцям.   

 

Святкове дійство розпочалося біля Центру культури, дозвілля і творчості. Тут зібралася куликівські школярі і вчителі, працівники установ селища і просто цікаві перехожі. 

 

Ведуча заходу-директор Центру культури Світлана Приходько розповіла  присутнім про історію Святого Миколая та про традиції, пов’язані з цим  святом. Артисти Центру культури вітали глядачів новорічними піснями.

 

На відкриття новорічної ялинки в Куликівку завітав і сам Святий Миколай з привітаннями для громади та солодкими подарунками для малечі.

 

Куликівський селищний голова Наталія Халімон привітала присутніх з Днем Святого Миколая та початком новорічних свят, побажала громаді веселих свят, незабутніх вражень, позитивних емоцій та здійснення найзаповітніших мрій. Голова громади зичила в наступному році Україні – миру, а Куликівській громаді – розвитку і процвітання.  

 

Під знайомі з дитинства вигуки «Раз, два, три - Ялиночко гори!» новорічна композиція  на площі Куликівки  і спалахнула безліччю різнобарвних вогників.

 

Цьогоріч головну ялинку прикрасили ще й гірляндою «Метеоритний дощ», яка зробила зелену красуню ще яскравішою!