Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Новим Роком і Різдвом Христовим

  • 4095

 

Шановні жителі громади!

У переддень Нового Року прийміть мої найщиріші вітання з прийдешніми святами!

Жодні свята не дарують нам стільки світлих надій, такого передчуття щастя, як Новий рік та Різдво. Це особливий і магічний для кожного з нас час — збережені в пам’яті спомини з дитинства: новорічна ялинка, подарунки, теплі зустрічі з рідними і близькими, колядування, Вечеря, веселі щедрівки.

Рік, що минає, відзначений важливими для нашої держави подіями. Змінилися політичні еліти.  Україна обрала нового Президента України, новий склад Верховної Ради України, почав працювати новий Уряд. Відбулося довгоочікуване повернення українських полонених на рідну землю. Розпочато важкий переговорний процес на шляху до миру.

Ми всі щиро сподіваємося на те, що наступний рік буде для України і нашої громади роком миру, успішних реформ, розвитку і мудрих державних рішень. Нас чекають реформи адміністративно-територіального устрою і місцеві вибори. Ми будемо боротися за те, щоб земельна реформа захистила в першу чергу інтереси українського селянина. Але якщо таки запанує в Україні довгоочікуваний мир і ми захистимо свою незалежність і суверенітет, всі інші проблеми, вірю, ми здолаємо!

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щастя вам і достатку, любові та натхнення, мудрості й гідності! Хай новий рік додасть всім нам нових сил, принесе нові сподівання та можливості для їх реалізації! Хай непохитною буде наша віра в те, що разом ми подолаємо усі негаразди та виклики часу. Адже Куликівщина — край працьовитих та наполегливих людей, мудрих та щирих.

Бажаю, щоб у новому році природа подарувала всім нам щедрий врожай, щоб у кожному домі був і хліб, і до хліба! Здоров’я вам і особистого щастя, хай ніколи тепло та турбота не оминають ані вас, ані ваші оселі!

Щасливих та веселих вам свят! Миру всім нам і нашій Україні!                     

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон.