5 років без Сергія Парубця - Куликівщина шанує пам’ять загиблого героя

  • 1279

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

18 січня, у день 5-х роковин загибелі під Донецьким аеропортом  19-річного Сергія Парубця з Дрімайлівки, у стінах рідної школи героя зібралася громадськість Куликівщини щоб ушанувати пам"ять відважного земляка.

 

У музейній кімнаті, присвяченій Сергію Парубцю, відбувся урок пам"яті, в якому взяли участь рідні загиблого героя,  воїни-АТОвці, представники районної влади і Куликівської ОТГ, ветеранських організацій, військовий комісар Куликівського району, вчителі і учні школи.

 

Присутні переглянули фільм-спогад про загиблого героя,  запалили свічу  та вшанували пам"ять Сергія і всіх загиблих захисників  хвилиною мовчання.

 

Слова вдячності і гордості за героя земляка від юних дрімайлівців та вчителів школи, подяка мамі і рідним Сергія –  присутніх переповняли біль і сльози за рано обірване війною молоде життя гарного хлопця, сина, брата, друга і патріота України.   Заступник голови районної ради Юрій Крепосний від імені влади подякував рідним за сина-героя і попросив вибачення, що надто дорогою ціною заплатили вони за те, щоб війна не прийшла і до нашого дому.   

 

Після завершення заходу у спортивній залі школи відбувся турнір з настільного тенісу серед вчителів сіл громади пам’яті Сергія Парубця. У турнірі взяли участь воїни-АТОвці Ігор Прима і Микола Гриценко з Дрімайлівки та Олександр Прищеп, учасник АТО, вчитель фізичного виховання Вересоцького ЗЗСО І-ІІІ ст, якому було надане почесне право перед початком турніру підняти Державний Прапор України.  

 

До початку пам’ятних заходів представники влади і ветеранських організацій разом з рідними  відвідали сільське кладовище і поклали квіти на могилу Сергія.