Громадські слухання в селищній раді

  • 1139

Фото без опису

Фото без опису

20 січня у приміщенні Куликівської селищної ради пройшли громадські слухання щодо  обговорення проекту містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:01:002:0250, для зміни її цільового використання та розроблення проекту будівництва АЗС".

На слуханнях представники громадськості висловили стурбованість жителів, що проживають на прилеглій території, щодо дотримання усіх будівельних норм щодо безпечності  майбутнього об’єкта та  запропонували внести дане питання на обговорення загальних зборів селища.

На що повідомляємо:

Питання будівництва в Куликівці ще однієї автозаправної станції порушили самі жителі Куликівки на загальних зборах громадян, які проходили 14.03.2018 року. Саме жителі селища запропонували селищній раді знайти місцевого інвестора і збудувати альтернативну працюючій в Куликівці АЗС «КийТрансОйл» автозаправну станцію для того, щоб створити конкуренцію ціни і якості пропонованого пального, АЗС, яка буде зареєстрована на території громади і податки від, якої будуть сплачуватися саме у бюджет громади.  Більшістю голосів ця пропозиція була підтримана. Все це зафіксовано  у протоколі загальних зборів громадян смт. Куликівка від 14.03.2018 р.

Процедура громадських слухань були витримана відповідно до чинного законодавства.  Детальним планом території, який представили на слуханнях проектанти, витримані усі архітектурно-будівельні норми щодо пожежної безпеки, віддаленості від техногенно-небезпечних об’єктів, житлової забудови майбутньої АЗС.   

Натомість  планом передбачено будівництво комплексного об’єкту, який включатиме саму заправну станцію, шиномонтаж, автомийку, магазин. На майбутній АЗС планують створити близько 20 нових робочих місць.