Про доступні кредити для малого бізнесу

  • 915

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

20  лютого  залі засідань селищної ради за ініціативи Департаменту розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської облдержадміністрації проведено інформаційний семінар для представників малого  бізнесу щодо державної програми "Доступні кредити 5-7-9%".

Програма має на меті  посилити конкурентоспроможність мікро та малого бізнесу, створити нові робочі місця та надати змогу представникам мікро- та малого бізнесу розширити вже існуючий бізнес або відкрити власну справу.

У заході взяли участь підприємці громади, керуючий місцевим відділенням АТ «Ощадбанк» Андрій Авжи, фахівці відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради.

Про умови та порядок отримання доступних кредитів за процентними ставками 5-7-9% розповів заступник начальника управління – начальник відділу забезпечення розвитку підприємництва управління бізнес-клімату, споживчого ринку та ціноутворення Департаменту розвитку економіки та сільського господарства облдержадміністрації Роман Голомозик.

Учасники семінару обговорили умови кредитування, які діють по даній Програмі в Ощадбанку, питання підтримки місцевих товаровиробників в рамках реалізації обласної Програми розвитку малого та середнього підприємництва на 2017-2020 роки.

До відома зацікавлених осіб повідомляємо, що  долучитися до Програми можна на сайті Департаменту  розвитку економіки та сільського господарства Чернігівської ОДА за посиланням
www.5-7-9.gov.uaзаповнивши реєстраційну форму.