Голова облдержадміністрації Андрій Прокопенко представив активу Куликівщини новопризначеного голову райдержадміністрації Петра Єрка

  • 1316

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

2 березня в залі засідань селищної ради голова обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко офіційно представив активу Куликівщини нового голову Куликівської районної державної адміністрації Петра Єрка. 

Привітати земляка з призначенням на посаду  у залі зібралися керівники районних установ і організацій, підприємці, виконувачі обов’язків старост сіл громади, працівники селищної ради та районної державної адміністрації, представники громадських організацій. 

Петро Єрко був призначений головою Куликівської РДА розпорядженням Президента України від 25 лютого 2020 року. До цього обіймав посаду першого заступника голови Куликівської райдержадміністрації. Має майже 25 річний досвід роботи  в органах  виконавчої влади. Народився в селі Дроздівка і увесь трудовий шлях посадовця пов’язаний з Куликівщиною.

Андрій Прокопенко привітав Петра Єрка з призначенням, висловив впевненість, що багаторічний досвід роботи, досконале знання місцевої проблематики та підтримка земляків  допоможуть новому голові райдержадміністрації успішно реалізувати всі завдання, які ставлять перед районними державними адміністраціями Президент і Уряд. - Одним з основних пріоритетів і завдань для  органів виконавчої влади на місцях сьогодні є створення нових робочих місць, розвиток економіки і, як наслідок,  - збільшення обсягів наповнення бюджетів усіх рівнів, - наголосив голова ОДА. Очільник області вручив Петру Єрку розпорядження Президента України про призначення та побажав успішної роботи.

Плідної роботи на благо Куликівщини побажала новому голові райдержадміністрації Куликівський селищний голова Наталія Халімон. Голова громади охарактеризувала Петра Єрка, як авторитетну, відповідальну, толерантну  людину,   глибоко обізнану з проблематикою Куликівщини і запевнила, що Куликівська селищна рада налаштована на конструктивну співпрацю з районною державною адміністрацією в усіх питаннях. Таку ж думку висловив у своєму вітальному слові і заступник голови районної ради Юрій Крепосний.

Присутні висловили свою підтримку новопризначеному голові райдержадміністрації гучними оплесками.

Петро Єрко подякував усім за підтримку і високу довіру,  запевнив, що  у тісній співпраці з обласною державною адміністраціїєю та їїструктурними підрозділами, Куликівською селищною і районною радами, керівниками установ, підприємств,організацій, предстаниками бізнесу і громадськості докладе максимум зусиль для  забезпечення  на місці функцій  і завдань держави, для розвитку і процвітання  Куликівщини.  

Користуючись нагодою голова облдержадміністрації  відвідав Центр надання адміністративних послуг Куликівської селищної ради, який торік відкрили в ОТГ. Очільник області відмітив європейський рівень Центру і побажав громаді подальших успіхів у реалізації проектів розвитку.