Куликівські медичні заклади відкрили благодійні рахунки для боротьби з коронавірусом

  • 1113

Фото без опису

Шановні жителі Куликівської громади!

Інформуємо вас про те, що Куликівська центральна районна лікарня  та Куликівський центр певинної медико-санітарної допомоги відкрили благодійні рахунки, на які всі небайдужі громадяни можуть перерахувати кошти для боротьби з коронавірусною інфекцією. У разі  надзвичайної ситуації, всі медичні заклади будуть перепрофільовані на боротьбу із недугою. Тимчасово буде відкрите інфекційне  відділення і в нашій ЦРЛ. Але на сьогодні в разі повного запуску відділення ЦРЛ має запас засобів індивідуального захисту медперсоналу та хворих лише на 1-2 дні.   Куликівський ЦПСМД також забезпечений засобами індивідуального захисту на 5 % від потреби,  в разі роботи в умовах масового поширення епідемії коронавірусу. Тому сьогодні для наших медичних закладів  будь-яка грошова допомога життєво важлива. 

Адміністрації закладів гарантують, що всі кошти, які надійдуть на ці рахунки, будуть використані за призначенням, а саме, на придбання засобів індивідуального захисту: масок, рукавичок, костюмів біозахисту, респіраторів,  дезинфікуючих засобів та медичних препаратів.

Станом на сьогодні із селищного бюджету виділено кошти у сумі  137, 6 тис. грн на  боротьбу із коронавірусною інфекцією.

Ніхто з нас, на жаль,  не застрахований від інфікування цим небезпечним вірусом! Але на передовій цієї невидимої війни сьогодні наші медики. Вони  найперші у зоні ризику.  Підтримаємо наших медичних працівників - якщо захворіють вони, хто рятуватиме нас!   Не будьте байдужими! Ми не раз доводили, що разом ми велика сила! Впевнені, що  і цього разу ми здолаємо цю небезпечну недугу і повернемося до нормального життя!

Дотримуйтесь карантинних обмежень і будьте здорові!

З повагою

Куликівська селищна рада

Реквізити благодійного рахунку Куликівського ЦПМСД:

Отримувач: КНП "Куликівський ЦПМСД"

рахунок UA383535860000026009051437861

ЄДРПОУ: 40204397

Призначення платежу: благодійна допомога на медикаменти та перев’язувальні матеріали

 

Реквізити благодійного рахунку Куликівської ЦРЛ:

Фото без опису