ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту - проєкту рішення «Про встановлення плати за землю, ставок і пільг на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади Чернігівської області на 2021 рік»

  • 479

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту - проєкту рішення «Про встановлення плати за землю, ставок і пільг на території Куликівської селищної  об’єднаної територіальної громади Чернігівської області на 2021 рік»

           

Даний проєкт регуляторного акту розроблено структурним підрозділом Куликівської селищної ради на виконання Податкового кодексу України та аналізу регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

Мета проекту - встановлення на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади плати за землю, ставок земельного податку та пільг з його сплати для фізичних та юридичних осіб у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 16300, смт. Куликівка, вул.Миру, 67; за електронною адресою:Kulikivska.selishna.rada@ukr.net до 21 квітня 2020 року включно.

З проєктами рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради в рубриці “Проекти та аналізи регуляторного впливу”  за посиланням : 

https://kulykivska-gromada.gov.ua