Центр соціальних служб для сім, дітей та молоді Куликівської селищної ради повідомляє

  • 760

Фото без опису

В умовах вимушеної самоізоляції внаслідок карантинних заходів існують значні ризики загострення таких проблем, як неналежне виконання батьками своїх обов’язків, вживання алкоголю, наркотичних засобів, домашнє насильство, жорстоке поводження з дітьми тощо. Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжується консультування, підтримка отримувачів послуг у телефонному режимі, проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед сімей, осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах щодо належного виконання батьківських обов’язків, виявлення ознак захворювання COVID-19, його симптомів, правил індивідуального захисту, алгоритму дій у разі наявності у батьків або дитини ознак захворювання. Ситуація в родинах, які знаходяться під соціальним супроводом щоденно контролюється.

       Звертаємо увагу та рекомендуємо, що у разі виникнення складних життєвих обставин, пов’язаних із життєдіяльністю сімей з дітьми під час карантину, для отримання допомоги звертатись в Центр соціальних служб для сім, дітей та молоді Куликівської селищної ради за телефоном

 04643 2-12-06

     В області за телефонами (0462) 77 89 84 (обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді), (04622) 5 82 84, 5 83 97 (обласний центр соціально-психологічної допомоги) діє Телефон довіри для людей, які потребують психологічної або консультативної допомоги під час карантину.
Сім’ї та особи мають змогу дистанційно отримати допомогу психолога, проконсультуватись з питань, що їх хвилюють. У разі, якщо потрібна допомога інших служб та закладів, консультант залучатиме їх до вирішення проблем.
Консультування здійснюватиметься за принципами конфіденційності, анонімності звернення.