Голосуємо усією громадою! Підтримаймо проєкт розвитку табору "Деснянка"

  • 1361

Фото без опису

 

У цьому році вперше Чернігівська ОДА оголосила конкурс на фінансування проєктів від громад та районів області в рамках «Всеукраїнського громадського бюджету».

Від нашої громади на конкурс подано проєкт «Покращення матеріально-технічної бази позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Деснянка» Куликівської селищної ради з метою створення комфортного середовища для оздоровлення та відпочинку дітей». І це важливо, адже літо – не лише час веселощів і нових знайомств, це оздоровлення та відпочинок, які сприяють розкриттю та розвитку творчих здібностей дітей,  поліпшенню та зміцненню фізичного і психологічного стану їх здоров’я. А батьки зацікавлені в тому, щоб відпочинок дітей у закладах оздоровлення був, насамперед, безпечним та комфортним. 

Не будьте байдужими та проголосуйте за наш проєкт! Лише завдяки нам наші діти матимуть змогу оздоровлюватися в комфортних умовах !

Проєкт-переможець буде визначений за результатами он-лайн голосування серед жителів області. Якщо наш проєкт переможе, він отримає кошти з державного бюджету (90%) та місцевого бюджету Куликівської ОТГ (10%).

ГОЛОСУЄМО УСІЄЮ ГРОМАДОЮ! І ТОДІ ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ! РАЗОМ МИ СИЛА!

Голосування за проєкт відбуватиметься на платформі https://vgb-chernihiv-budget.e-dem.in.ua/#/project/12352?compid=1258, за допомогою електронного сервісу у режимі онлайн після реєстрації та авторизації голосуючого у будь-який зручний спосіб, що підтримується системою, в період з 14 по 28 квітня п.р. (включно).

Відеоінструкція по онлайн голосуванню

Інструкції по авторизації:

Через BankID (на прикладі Ощадбанку)

 За допомогою ЕЦП

За допомогою Mobile ID

За допомогою ПриватБанку

Голосування через чат-боти Viber або Telegram