Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Великоднем

  • 1825

Фото без опису              

Шановні жителі Куликівщини!

Прийміть найщиріші вітання зі світлим святом  Воскресіння Христового.

 

Саме на Великдень розпочинається справжня весна – час, коли оновлюється природа, а разом з природою оновлюється й людина, її надії та сподівання на краще майбутнє. Саме Великдень уособлює в собі торжество Життя та Любові. Цей величний і світлий день символізує перемогу життя над смертю, істину й справедливість, праведність і велич людського духу.

 

Сповнений благодатною духовною радістю, Великдень несе в собі глибоку і надзвичайну важливу істину: зло минає, а добро – вічне. Святе Христове Воскресіння утверджує нас у тому, що дотримання Заповідей Господніх є найпершою необхідністю і найвищим законом людського буття. Адже вони є тим життєдайним джерелом, з якого християни черпають духовну силу, мудрість і наснагу. Очищення душі, просвітлення розуму, відновлення щирих людських стосунків – сутність святкування Пасхи.

 

Цьогоріч нам доведеться заради збереження свого здоров’я поступитися звичними традиціями святкування, але якщо ми тверді у своїй вірі і прагнемо добра, Божа благодать прийде в кожну оселю,  незалежно від того, де  ми будемо молилися за Воскресіння Спасителя! Христос живе в серці кожного віруючого християнина! 

 

Напередодні свята сердечно бажаю усім вам та вашим близьким добра, миру і любові. Нехай Божа ласка оберігає вас щодня, а Великдень, як символ переродження, принесе нам мир, віру, здоров’я і добробут.

 

З Великоднем вас!

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон