Вітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем перемоги

  • 1511

Фото без опису

Шановні ветерани, жителі громади!

Прийміть мої щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

 

9 травня кожного року ми знову повертаємося пам’яттю до грізних сторінок минулого, щоб ще раз усвідомити, кому зобов`язані мирним небом над головою.

 

В цьому дні переплелися радість і печаль, адже за роки війни Україна заплатила за свою свободу більше ніж десятьма мільйонами життів своїх синів і дочок. Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу.

 

Минули десятиліття і в  75-ю річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, виборовши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися на післявоєнні згарища та відновили зруйновані міста і селища. Пам`ять про цих людей житиме у віках.

 

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нашими ветеранами, за те що ціною неймовірних зусиль вони здолали коричневу чуму, врятувавши Україну і всю Європу від нацизму. Їхнім потом і кров’ю зрошена наша земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови. Ми у вічному боргу перед ними, за обірвану війною юність, за  самопожертву.

 

Щороку свято Перемоги слугуватиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж мирне життя на вільній землі! Сьогодні ми усвідомлюємо це як ніколи, адже підступний ворог знову  зазіхнув на нашу землю і нашу свободу!  Але ми віримо  в силу духу наших молодих воїнів, які  стали достойною зміною нашим ветеранам, і переконані, що перемога у нинішній війні буде за нами!

 

Від усього серця бажаю Вам, дорогі ветерани і всім жителям Куликівщини  міцного здоров`я, мирного неба, оптимізму і віри у нашу нинішню перемогу! Нехай у ваших родинах буде злагода і спокій, а оселі повняться достатком! 

 

Зі святом Перемоги!

 

З повагою

 

Куликівський селищний голова                               

    

                            Наталія Халімон