Подані Куликівською ОТГ проєкти розвитку підтримають на обласному і державному рівнях

  • 2533

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

2 червня Куликівку з робочим візитом  відвідали  перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов, народний депутат України Павло Халімон, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Андрій Прокопенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Посадовці зустрілися з Куликівським селищним головою Наталією Халімон та головою Куликівської райдержадміністрації Петром Єрком. Говорили про ймовірне  відновлення у другому півріччі   державного фінансування проєктів розвитку ОТГ  та  обіцяли підтримку на обласному і державному рівні соціально важливих для громади проєктів.

Гості оглянули Центр надання адміністративних послуг селищної ради, який відкрився минулого року в громаді. Цікавилися у керівника ЦНАПу організацією його роботи, перевагами і недоліками дистанційного обслуговування, кількістю звернень  та видами найбільш затребуваних  адміністративних послуг. 

Відвідали  також Куликівську школу: оглянули спортивні майданчики, їдальню, спортзал.  Посадовці  позитивно оцінили роботу громади по реалізації проєкту  утеплення опорної школи та обговорили перспективи подальшої модернізації центральної школи громади. Під час обговорення йшлося про повний капітальний ремонт закладу, в тому числі і спортивної зали, про укомплектування сучасним навчальним обладнанням,  з метою приведення закладу до сучасних стандартів надання якісної освіти.

Андрій Прокопенко  пообіцяв тримати на контролі  ОДА  подані громадою на державне фінансування проєкти та сприяти в межах повноважень обласного виконавчого органу їх підтримці і реалізації.