Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем фермера

  • 1428

Фото без опису

ШАНОВНІ ФЕРМЕРИ Куликівщини!

Щиро вітаю вас з Днем фермера!

З часу проголошення незалежності України фермерське господарювання було започатковане як прогресивна форма підприємницької діяльності громадян у галузі сільського господарства.

Фермерський тип господарювання – це особливий вид підприємницької діяльності на селі, на основі праці родини за традиційним українським сільським укладом.

Понад два десятиліття нелегкою виявилось дорога фермерів, у важких умовах доводиться працювати сьогодні. Однак, попри всі негаразди, фермери продовжують виробляти якісну сільськогосподарську продукцію, наповнювати бюджет держави і місцеві бюджети, підтримувати соціальну сферу на селі та зберігати кращі українські хліборобські традиції.

Куликівські фермери були і залишаються не лише прогресивними підприємцями і роботодавцями, а й надійними партнерами влади, соціально відповідальними громадянами та людьми з активною громадянською позицією. Ми щиро вдячні вам за це!

Нехай ваша робота приносить  добробут вам і нашій громаді. Бажаю  щедрих врожаїв та надоїв. Нехай ваші господарства будуть прибутковим, а поточні проблеми будуть легко вирішуваними.

Гарного господарювання! Зі святом!

 

З повагою

 

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон