Привітали медичних працівників з професійним святом

  • 2550

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

19 червня, напередодні Дня медичного працівника, який в Україні щорічно відзначають у  третю неділю червня, Куликівський селищний голова Наталія Халімон привітала колективи Центру первинної медико-санітарної допомоги, Центральної районної лікарні та екстренної медичної допомоги та медицини катастроф з професійним святом.

Голова громади подякувала медикам за гуманізм та самовіддану працю по збереженню здоров‘я і життя людей, за те, що в непростий для громади, країни і всього світу час пандемії коронавірусу саме медичні працівники стали на передньому фронті боротьби з недугою, не спасували, не відступили. Тут працюють люди, для яких медицина - це покликання, а не лише робота. Часто жертвуючи своїм здоров’ям, особистим часом, нервами, не маючи, на жаль достатньої підтримки від держави і достойних заробітних плат медичні працівники, як воїни світла дарують своїм пацієнтам увагу, кваліфіковану допомогу, надію та віру у добро і милосердя.

Наталія Халімон побажала медикам здоров’я, родинного затишку, поваги і підтримки від суспільства та  якнайшвидшої перемоги над пандемією коронавірусу.    

Селищний голова вручила квіти і відзнаки селищної ради: депутату селищної ради, завідувачу терапевтичного відділення Куликівської ЦРЛ Володимиру Запорожцю. Також привітала заступника головного лікаря Куликівського центру первинної медико-санітарної допомоги Ореста Чулія, а  в його особі і всіх працівників первинної ланки та передала відзнаки Куликівської селищної ради: Цуприк Ользі Іванівні - сімейному лікарю ЦПМСД, Бойко  Ганні Петрівні, молодшій медичній сестрі ЦПСМД, Бойко Інні Андріївні - сестрі медичній ЦПМСД, Муцькій Світлані Іванівні - сестрі медичній ЦПМСД та Кузьменко Оксані Володимирівні - сестрі медичній ЦПМСД.

Вітання і квіти приймав від селищної ради і колектив екстренної медичної допомоги та медицини катастроф в особі її керівника Юрія Мельниченка.