Привітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Днем Конституції України

  • 2545

Фото без опису

28 червня — День Конституції України

Шановні жителі Куликівщини!

 

Від щирого серця вітаю вас із великим державним святом — Днем Конституції України!

 

Цьогоріч Україна відзначає 24-ту річницю свого Головного Закону, який заклав основи побудови суверенної правової держави. Основний Закон Української держави був прийнятий у переломний момент життя країни та закріпив абсолютно інші, ніж раніше, основи політичної й економічної системи. У країни з’явилися перспективи будівництва нової державності на принципах поваги до людини та її прав.  Ми зробили свій вибір на користь демократичних цінностей, громадянського суспільства та ринкової економіки.

 

За майже чверть віку, які минули з часу ухвалення Конституції, країна пережила кризи та підйоми, втрати й здобутки, а головний Закон — серйозні випробування на міцність. Суспільно-політичні  події останніх шести років: анексія Криму, російська агресія на Донбасі стали важкими випробуваннями для конституційної цілісності Україні. Але ми віримо, що вистоїмо і вийдемо переможцями у цій боротьбі.

 

Всім нам доведеться ще багато  попрацювати задля того, щоб кожна людина відчула реальну опіку держави, аби на практиці дотримувалися всі права та свободи наших громадян, закріплені в ньому, щоб усім людям гарантували гідне життя.

 

Потрібно не забувати, що держава — це ми з вами, а наша громада - це маленька частина великої держави. Тільки в наших силах зробити нашу громаду і нашу країну квітучою, якою пишатимуться наші діти та онуки.

 

Бажаю кожній сім’ї нашої громади здоров’я, добробуту, миру і впевненості в завтрашньому дні.

 

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон