Увага! Куликівський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області працює!

  • 741

Фото без опису

Увага! Куликівський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області працює!

 

Незважаючи на оголошення загальнонаціонального карантину в зв’язку з поширенням в нашій країні пандемії «COVID-19», з метою забезпечення безпеки громадян Куликівський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області продовжує працювати у штатному режимі.

Графік роботи: з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 15:45; обідня перерва з 12.00 до 12:45.

Працівники  Куликівського районного сектору продовжують здійснювати нагляд за особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням. Робота проводиться із застосуванням всіх необхідних заходів безпеки, а саме, захисних масок, дезінфікуючих засобів та однора зових рукавичок.

Звертаємо Вашу увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості не відбування засудженими особами накладених на них покарань або  не виконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації за рішенням суду.

В умовах карантину скасовуються групові заходи; відсутність транспортного сполучення визнається поважною причиною неявки на реєстрацію або для участі в реалізації пробаційних  програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом. У разі неможливості особистої явки (тимчасове припинення транспортного сполучення)  допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з працівником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку ( в тому числі і за допомогою мережі Інтернет), про що Вам необхідно повідомити Куликівський РС філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області  за телефонами 0631903407 (начальник сектору Ольга Обабко), 0977214685 (провідний інспектор Віта Янко) або на електронну адресу chn6_probation@ukr.net.