У громаді розпочали ремонтувати дороги

  • 3042

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Вже другий рік поспіль селищна рада має домовленості з агропідприємствами-орендарями, про те, що ремонти  доріг в населених пунктах громади вони проводимуть в рахунок соціальних угод. Це справедливо, бо саме важка техніка підприємств значною мірою призводить до руйнування доріг. Цьогорічні ремонти розпочали першими СФГ "Колос" та ТОВ "Гетьманське". В рахунок соціальних угод минулого тижня зроблено ямковий ремонт дорожнього покриття по вул. Польовій та вул. Широкій в с. Ковчин (СФГ «Колос») та ямковий ремонт частини вул. Будиської в с. Будище (ТОВ «Гетьманське).

Сьогодні, 1 липня, бригада СФГ "Колос" заасфальтувала 150 кв. метрів в’їзду до багатоквартиних будинків по вул. Миру в Куликівці( між будинком № 81 та приміщенням районного сектору УДСНС). На ремонтних роботах задіяний коток комунального підприємства селищної ради.

Тож ремонти доріг власними силами розпочато. Крім того, розроблено проєктно-кошторисну документацію на капітальні ремонти  доріг комунальної власності в 6 населених пунктах: Куликівка (вул. Артамонова), с. Виблі (вул. Шевченка), с. Горбів (вул. Генівська), с. Хибалівка (вул. Назаренка), с. Дрімайлівка (вул. Парубця) та с. Вересоч (вул. Привокзальна). Проєкти пройшли експертизу та подані до обласного управління капітального будівництва.