Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  • 706

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування: «Детальний план території земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:01:002:0250, для зміни її цільового використання та розроблення проекту будівництва АЗК».

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Куликівська селищна рада Куликівського району Чернігівської області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення  проекту документа державного планування «Детальний план території земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:01:002:0250, для зміни її цільового використання та розроблення проекту будівництва АЗК» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку детального плану території земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:01:002:0250, для зміни її цільового використання та розроблення проекту будівництва АЗK  розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 02.07.2020 року на сайті Куликівської селищної ради Куликівського району Чернігівської області е-mail: (kulikivska.selishna.rada@ukr.net), та триватиме до 31.07.2020 р. включно.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань -громадські слухання  відбудуться 03.08.2020 р. у приміщенні Куликівської селищної ради (актова зала) за адресою: смт Куликівка, вул. Миру,67, початок слухань о 14.30 год.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - 16300, Чернігівська область Куликівський район, смт. Куликівка, вул. Миру, 67, тел.21565 (відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою Куликівської селищної ради).

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси, строки подання зауважень і пропозицій - 16300, Чернігівська область Куликівський район смт. Куликівка. вул. Миру, 67 тел. 21565, e-mail: kulikivska.selishna.rada@ukr.net (відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою Куликівської селищної ради). Зауваження та пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

є) місцезнаходження наявної екологічної інформації, інформації пов’язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - виконком Куликівської селищної ради Куликівського району Чернігівської області.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

Детальний план території  земельної ділянки в смт Куликівка з кадастровим номером 7422755100:01:002:0250, для зміни її цільового використання та розроблення проекту будівництва АЗК